Vreemdgaan-Overspel.nl
 
  Nieuws  |   Vreemdgaan  |   Voorkomen  |   Herkennen  |   Oplossen  |   Risico's  |   Do's & don'ts  |   Feiten & cijfers
  Home  |   Favorieten  |   Contact  |   Boeken  |   Links  |  Vreemdgaan, ontrouw en overspel
Voor sommigen is een zoen al over de grens. Voor anderen is er pas sprake van vreemdgaan als je verliefd bent. Wat is overspel?

Feiten en cijfers over vreemdgaan
Vreemdgaan gebeurt stiekem, dus echt betrouwbare cijfers zijn er niet. Toch een poging.

Iedereen doet het. Of niet?
Bill Clinton, Georgina Verbaan, prins Bernhard, Amy Winehouse. Het lijkt wel alsof de hele wereld vreemdgaat.

Hoe voorkom je dat het voorkomt?
Wat zijn de dingen die jij en je partner kunnen doen om te voorkomen dat overspel een rol gaat spelen?

Wat zijn de signalen van overspel?
Condooms in haar handtas? Een zuigzoen in zijn nek? Verdachte vlekken op haar kleding?

Je partner weet ervan: wat dan?
Opgebiecht of ontdekt: als vreemdgaan naar buiten komt, is het crisis binnen je relatie.

Tips om je relatie te herstellen
Vijf tips die je kunnen helpen om je relatie weer de glans te geven die hij had voor een van de twee vreemdging.

De risico's van vreemdgaan
Doe ik het of doe ik het niet? Vrijwel iedereen die vreemdgaat, maakt vooraf een inschatting van de risico's.

Do's en don'ts
Als je vreemd wilt gaan, wil je liever niet dat dat uitkomt. Dit zijn de dingen die je beter kunt doen en laten.

De sperma-oorlog
Oftewel: veldslag in de vagina. Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders buitenechtelijk zijn verwekt?

Test: is je partner trouw?
Doe de test en ga op zoek naar het antwoord.

Nieuws - nieuws - nieuws
Actuele krantenberichten en artikelen over vreemdgaan.


Iedereen doet het, of niet?
Vreemdgaan is van alle tijden. Hoewel je tegenwoordig vaak hoort dat er meer wordt vreemdgegaan door het gemak van datingsites en de seksuele emancipatie van de vrouw, is vreemdgaan iets dat er altijd was en waarschijnlijk ook altijd zal blijven. Jij bent niet de enige die ermee te maken heeft. Ook veel bekende mensen gaan vreemd.

Als je kranten, tijdschriften en (roddel-)websites moet geloven, is vreemdgaan iets dat iedereen doet. Van Prins Bernhard tot Amy Winehouse en van Georgina Verbaan tot Bill Clinton. Het lijkt wel alsof monogamie niet meer bestaat.

Bill Clinton is het prototype van de man die, ondanks alle bewijzen van het tegendeel, zijn overspel blijft ontkennen. Historisch zijn de tv-beelden waarop Clinton glashard beweert dat hij geen seks had met "that woman, miss Lewinsky." Clinton was (vanzelfsprekend) niet de enige Amerikaanse president die overspelig was. President Kennedy bijvoorbeeld had een tijdlang een affaire met Marilyn Monroe.

Tampon
In Europa werd na de dood van Francois Mitterand bekend dat de Franse president jarenlang een vaste maitresse had. Bij zowel prins Charles als Lady Diana kwam hun overspel al een stuk eerder naar buiten. Het vroegere droompaar voerde via de media een bittere oorlog met onthullingen over het overspel van de ander.

Charles was altijd blijven houden van zijn vriendin Camilla Parker-Bowles. In een openbaar gemaakt telefoongesprek bekende hij dat hij graag haar tampon zou willen zijn. Ook Diana had diverse minnaars voor het huwelijk op de klippen liep. Er zijn nog steeds veel Engelsen die vermoeden dat prins Charles niet de vader is van prins Harry.

Ook het Nederlandse koningshuis heeft op het vlak van overspel een reputatie hoog te houden. Prins Bernhard had diverse minnaresen, bij wie hij ook enkele kinderen verwekte. Ook Prins Hendrik, de man van koningin Wilhelmina, hield er diverse minnaressen op na. Naar verluid heeft de Nederlandse staat miljoenen betaald om de diverse bastaardkinderen te onderhouden.

gooise matras
Je hoeft de roddelbladen maar open te slaan om te ontdekken dat de Gooise matras die bijnaam niet voor niets heeft. Xander bedriegt Wendy, Georgina bedriegt Jort, Linda de Mol wees haar Sander de deur na overspel, Ron Brandsteder kon vertrekken toen Patty Brard zijn overspel ontdekte, Rob Oudkerk mag van zijn vrouw niet meer naar de hoeren en misdaadverslaggever John van den Heuvel zou een tweeling verwekt hebben bij zijn minnares.

Wat kunnen we hieruit concluderen? We zijn allemaal mensen met onze talenten en onze gebreken. En een bn-er is niet anders dan jij en ik.